Ballonsjov er for alle aldre og altid populært, til børnefødselsdagen, på gågaden, i storcentret, fastelavnsfesten, sommerfesten i beboerforeningen, ja alle steder hvor du vil give børnene en god oplevelse og noget med hjem. 

Workshop. 

Er det svært? Er det noget jeg kan lære?
Spørgsmålene er mange, både fra voksne og børn, når jeg er ude på mine mange ballonjob i årets løb.

Alle aldre fascineres af de lange tynde balloner, og de figurer jeg kan lave af dem, og indrømmet det er svært - i begyndelsen. Det var det også da vi skulle lære at cykle....

En ballonworkshop henvender sig til alle over 12 år.


Samlinger hvor f.eks. pædagoger er samlet og vil lære - eller blot have et fornøjeligt pusterum.

Underholdende indslag til sælgermødet / konferencen, hvor deltagerne lige skal have clearet hjernen i en halv times tid.

Kontakt mig hvis du har en idé - så udarbejder jeg et forslag til gennemførelse.


Lidt om ballonerne.
Jeg bruger kun professionelle balloner, som er meget stærke, for de skal kunne holde både til mig når jeg vrider dem, og efterfølgende til børnene.

I legetøjsbutikker og supermarkeder kan du købe begyndersæt med vejledning og pumpe. Ballonerne i disse sæt kan være i en meget varierende kvalitet.
Nervøse mennesker sveder i hænderne, og når de skal vride balloner første gang, er de naturligvis nervøse, for - holder ballonen mon til alt det der vrideri….. Er ballonen så af tvivlsom kvalitet, og måske kombineret med svedige hænder, så sker det undgåelige...........
                                                                      >>BANG<<
Det første du skal gøre er at få fat i de rigtige balloner. Jeg bruger Simpertex som kan købes hos pjerrotmagic.dk  
Et andet problem er oppustningen af figurballoner. Jeg er tit ude for, når jeg optræder med balloner, at større børn og voksne, vil have en ballon, selv puste den op, og så lave deres eget ballondyr. Selv store stærke mænd må give op, selv om det ser legende let ud, når jeg puster ballonerne op med munden.

Figurballoner kan ikke pustes op med munden, med mindre du kender den specielle teknik, der gør det muligt. Så husk at købe en pumpe, hvis du får lyst til at lege med figurballoner.

Min puddel på knallert 45
med rygsæk og forlygte
er ikke er begyndermodel,
 men viser blot hvad man
kán lave af blot én ballon