Børn 3+

Børneshow fra 3 – 12 år

Mine mange års erfaring med børnetrylleri er din garanti for, at du får et vellykket arrangement.

Børnehaver, skoler,biblioteker, børnefødselsdage, vejfester, juletræsfester, ja alle steder hvor du vil give en flok børn en medrivende og engagerende oplevelse, der er mit børneshow topunderholdning. Showet er meget visuelt, så alle kan være med, ja selv de voksne kan ikke lade være at kigge med… Trylleshowet varer typisk en halv time max 40 minutter.

FAKTA: børnehavebørn
Børn fra 3 - 4½ år (de små) forstår ikke magien når en tryllekunstner underholder, så når jeg underholder i f.eks. en børnehave, så er min målgruppe primært børnene fra 4½ til 6 år (de store).
De små kigger med, og morer sig, når jeg underholder de store. Mine tryllerier er meget visuelle, så hele gruppen får en sjov oplevelse.

Børnefødselsdag.       En times forrygende underholdning - først trylleshow efterfulgt af ballonfigurer til alle børnene.

STAND-UP trylleshow. Min elektriker entré er unik - en tekniker i røde overalls entrer lokalet
(uden høj hat) - måler på lamper og i stikkontakter, og får et kæmpe elektrisk stød - og så begynder løjerne. Et indslag i festen der vil blive husket. 
Til konfirmationen, firmafesten, den runde fødselsdag, hvor æresgæsten selvfølgelig bliver en del af underholdningen. 

Close-up trylleriFå en tryllekunstner på skødet..... næsten. Én ting er at se et show på afstand, en anden at tingene sker tæt på. Walk-around trylleri kaldes det også fordi jeg til festen går fra bord til bord og underholder. Den direkte dialog og at det hele sker tæt på og i hænderne på tilskuerne, er både sjovt og facinerende.

Show foredrag. Jeg er så god til at trylle, at jeg har været anholdt i Amsterdam for det. Dét og mange andre anekdoter fra mit trylleliv, som startede da jeg som 12 årrig blev bidt af en gal tryllestav, underholder jeg med i løbet af et par timer. I første afdeling fremfører jeg mit Stand-up trylleshow, og i anden afdeling fortæller jeg garneret med mere trylleri.